Bussirent

Pakume reisijate vedu ehk tellimusvedu nii Eestis kui Euroopas.

Reisijate vedudega tegelev bussirendi ettevÔte aastast 1993

Taisto Bussid on konkurentsivÔimeline reisijate vedudega tegelev bussifirma alates 1993. aastast.

Oleme kasvanud Eesti ĂŒheks suurimaks bussirendi ettevĂ”tteks, mis pakub tellimusveo teenust.

Meie bussipargis on ĂŒle 30 erineva suurusega bussi, mis on valmis pakkuma bussirendi teenust nii Eestis kui vĂ€lismaal.

Bussi tellimiseks saadke meile hinnapÀring lÀbi kodulehel oleva pÀringuvormi ning nii saame teha individuaalse pakkumise, mis arvestab just Teie soovidega.

Broneeri

TĂ€itke tellimuskiri, et saada parim pakkumine

Kliendid

Meie kliendid ja koostööpartnerid

PĂ€ringu saatmine

Saatke meile e-mail

  • info@taistobussid.ee

Bussipark

Pakume tellimusvedu nii Eestis kui Euroopas. Kui soovite saada rohkem infot meie busside ja hindade kohta, siis vĂ”tke meiega ĂŒhendust.

Temsa Safari HD 12, 886 BLS

Temsa Safari HD 12, 883 MPP

Soovite rentida bussi?

KĂ”igil meie bussidel on kaasaegne varustus, mis muudab nii pikad kui lĂŒhikesed reisid nii Eestis kui Euroopas mugavaks. Nautige kuuma jooki, vaadake filme, tehke uinak ja laske meie professionaalsetel bussijuhtidel viia teid soovitud sihtkohta! Lihtsaim viis bussi broneerimiseks on saata meile tellimuskiri lĂ€bi kodulehe.

Toitlustus bussis

Meil on hea meel teatada, et pakume oma bussides toitlustuse vĂ”imalust. Lisainformatsiooni saamiseks vĂ”tke meiega ĂŒhendust.

Kliendid meist

Siin kommenteerivad kliendid meie teenuseid

Tahtsime kogu Viking Line Tallinna kontoriga tĂ€nu avaldada Taisto Bussidele, kelle kaudu buss ja giidid said organiseeritud meie tervisepĂ€evale Altjale! Oleme vĂ€ga rahul ja Ă”nnelikud, giididele suur aitĂ€h, mĂ”lemad olid tĂ€ie sĂŒdamega asja juures ja nakatasid meidki oma suure entusiasmiga, tĂ€nud ka tublile ja toredale bussijuhile!

Viking Line pere

“Taisto firma bussijuhid on heatahtlikud, rÔÔmsad ja suhtlevad klientidega suurepĂ€raselt. Teiega on rÔÔm töötada!”

Maaja Silm, Estravel

“Üha tihenevas vĂ”rkpalli rahvusvaheliste suurvĂ”istluste korraldamise kalendris on meile viimastel aastatel hea logistikavĂ”ime ja soodsa hinna tĂ”ttu usalduslikuks partneriks osutunud Taisto. Kasutades ĂŒha tihemini rÔÔmsavĂ€rvilisi ja tĂ€pselt kulgeivaid Taisto busse on vĂ”itnud loodetavasti mĂ”lemad osapooled. Oleme julgelt soovitanud Taistot ka oma klubidele ja teistele koostööpartneritele.”

Henn VallimÀe, Eesti VÔrkpalli